Domov / Vse za diplomo

Vse za diplomo

RAVNO DOKONČUJETE ŠTUDIJ IN POTREBUJETE SAMO ŠE
VEZAVO DIPLOMSKE NALOGE, MAGISTRSKE NALOGE ALI DOKTORSKE DISERTACIJE?

V kolikor vas ob zaključku študija čaka vezava diplomske naloge, magistrske naloge ali celo doktorske disertacije, smo zagotovo pravi naslov. Naš pristop ni šablonski – vse kandidate obravnavamo na oseben, celo mentorski način, dokler ni zaključna naloga dokončno potrjena in oddana.

Pri nas lahko naročite od lekture, prevoda, tehničnega urejanja do tiska in vezave. S slednjim se ukvarjamo že vrsto let. S strokovnim znanjem naloge zvežemo hitro in kvalitetno, lahko v nekaj urah, ob predhodni najavi pa tudi prej. Tiskamo z novimi produkcijskimi stroji in tako zagotavljamo visoko kvaliteto tiska. Izberete lahko med različnimi barvami platnic ter potiska. Potiskamo lahko tudi hrbtišče vezane naloge.

Ob morebitnih reklamacijah se ne skrivamo – vztrajamo skupaj z vami, dokler niso zadeve urejene. Prihranite si nepotrebne skrbi s preprostim klicem na 07 33 80 210 ali elektronskim sporočilom na diplomske@iris-novomesto.si.

NAŠE PREDNOSTI:

 • IZJEMNO UGODNA CENA
 • KVALITETNA IZDELAVA
 • KVALITETEN TISK
 • POPRAVILO DIPLOMSKE NALOGE
 • ZAHTEVNEJŠE VEZAVE
 • DOLGOLETNE IZKUŠNJE
 • HITRA IZDELAVA
 • OSEBNI PREVZEM ALI DOSTAVA PO POŠTI

IZBERITE SVOJO BARVO PLATNIC
Izbirate lahko med IMITACIJO USNJA, PLATNA in SPECIALNEGA PAPIRJA.
Cena izvoda je enaka za vse materiale.

narocilo-vezave-diplomske-icon__icon

NAROČILO
VEZAVE
DIPLOMSKE
NALOGE!

TEHNIČNO
UREJANJE
DIPLOMSKE
NALOGE

NAROČILO

Preprosto naročite preko spletnega obrazca in vse ostalo prepustite nam. Po končani izdelavi vam diplomsko nalogo pošljemo po pošti, lahko pa jo tudi osebno prevzamete v eni izmed naših poslovalnic. Za vsako naročilo se posebej potrudimo, tako da ste lahko prepričani, da vam bo vaša diplomska naloga v ponos.

  Naročam:

  Barva platnic:
  Barva črke: 
  Način tiska:

  Dovoljeni formati so: jpg, jpeg, png, gif, doc, docx, pdf, xls, xlsx, zip.
  Največja velikost dokumenta je 10Mb.
  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite, tako da pošljete sporočilo na e-naslov info@iris-novomesto.si z zadevo ODJAVA. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo IRIS NOVO MESTO d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.